Dancing High Subtitle Indonesia

Download Dancing High Subtitle Indonesia

Cara Download Klik DISINI!

Dancing High Subtitle Indonesia

Dancing High, is a new and ambitious program whose objective is to discover the best dancers among Korean teenagers in their 10’s. Anyone with a passion for dancing whether individual dancers, duos and / or groups can send an application to participate.

During the episodes each of the competitors will perform dance battles, the teenagers will receive help in their performances from one of the five dance coaches: Lee Gi-kwang , Hoya , Lee Seung-hoon , Young-J and J-Ho from the group of dance “Just Jerk” and Lia Kim.

More than 3,000 teenagers auditioned to join the show, and only 43 teams (including individuals) made it to the final cut. The first episode of the program will show the process of the coaches that evaluate the dancers and select their teams. Young dancers do not necessarily seek to debut in the entertainment industry, but many have a passion for dance, and are ready to test their skills.

The show will feature dancers with foundations in a wide variety of different styles, including break , locking , urban dance , K-pop , waacking , vogueing and more, which will add a level of complexity and strategy for coaches in training their equipment.

Link Download Dancing High

Episode 1
360p (262 MB) [HARDSUB INDO] : UppIT | Openload | Zippyshare | Solidfiles | GoogleDrive | Mp4Upload | Userscloud | Tusfiles | MegaUP | Mirror
540p (315 MB) [RAW/TANPA SUB] : Uptobox | UppIT | Openload | Zippyshare | Solidfiles | GoogleDrive | Userscloud | Tusfiles | MegaUP | Mirror
720p (1.6 GB) [Source-NEXT] : MirrorAce | GoogleDrive | Uptobox | MegaUP
Subtitle Indonesia | Subtitle English

Episode 2
360p (285 MB) [HARDSUB INDO] : UppIT | Openload | Zippyshare | Solidfiles | GoogleDrive | Mp4Upload | Userscloud | Tusfiles | MegaUP | Mirror
540p (463 MB) [RAW/TANPA SUB] : Uptobox | UppIT | Openload | Zippyshare | Solidfiles | GoogleDrive | Userscloud | Tusfiles | MegaUP | Mirror
720p (1,8 GB) [Source-NEXT] : MirrorAce | GoogleDrive | Uptobox | MegaUP
Subtitle Indonesia | Subtitle English

Episode 3
360p [HARDSUB INDO] : UppIT | Openload | Zippyshare | Solidfiles | GoogleDrive | Mp4Upload | Userscloud | Tusfiles | MegaUP | Mirror
540p [RAW/TANPA SUB] : Uptobox | UppIT | Openload | Zippyshare | Solidfiles | GoogleDrive | Userscloud | Tusfiles | MegaUP | Mirror
720p [Source-NEXT] : MirrorAce | GoogleDrive | Uptobox | MegaUP
Subtitle Indonesia | Subtitle English

Catatan: Sebelum bertanya, budayakan membaca.
1. Jadwal tayang setiap hari JUMAT Malam waktu Korea. Biasanya di update pada hari SABTU pagi.
2. Tidak menerima Request. Silahkan bisa cari di situs lain, jika di situs ini tidak ada (berarti memang tidak di Update). Jadi bisa Gunakan Google untuk Searching. Youtube/VIU.
3. Subtitle langsung bisa cek di Subscene, biasanya ada di Subscene setiap hari Minggu untuk Subtitle Episode terbaru.
4. Hanya menyediakan Harsubs Indo versi 360p saja, tidak menerima request versi lain.
5. Versi 540p RAW/TANPA SUB, Sub Download terpisah di Subscene.
6. Versi 720p SOURCE-NEXT/TANPA SUB, Sub Download terpisah di Subscene.

Cara Download Klik DISINI!

pencarian terkait

  • dancing high sub indo
  • download dancing high drakorindo
  • drakorindo dancing high
  • dancing high indo sub
  • download dancing high ep 2 sub indo
  • Dancing high
  • download dancing high indo sub
  • download dancing high dramakoreaindo
  • Dancing high su
  • dancing high sub ndo

21 Comments

  1. Yak ampunnn min makasihhh sekaliii gomawoyooo .. 😊😊
    Sudah kutunggu-tunggu min akhirnya ada yang updatae juga 😊😊

  2. Min, garap show me the money 777 2018 juga dong .. jeball min 😊 eng sub juga gak papa .. tapi ada yang 360p nya ya min 😁

    • ^downloadnya klik di tulisan “menujulink” trus crol kebawah cari lagu tulisan “nyari apa?klik disini” (yg ini harus jeli carinya tulisannya aga nyatu sama tulisan yg lain soalnya) abis itu baru kebuka deh link donwnloadnya .. semoga membantu .. semoga ngerti yg aku jelasin😂

    • Akhirnyaa ketemu juga link yg update ini makasi yaa min semoga update terus sampai tamat nanti💙💙

      • Min, enggak update show me the money 777 ya min??
        Jeball dong min .. 🙏🙏
        Without subtittle gak papa kok min, penting ada 360p nya .. 😊😊

  3. Versi hardsub biasanya tayang minggu jam berapa min?

    Btw suka deh karena update acara survival ini.

  4. Thanks alot min.. Akhirnya up date juga yang paling ditunggu tiap minggu… Suka bnget ama team Hoony…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*